Home » Online burn-out trainingen uitkomst in coronatijd

Online burn-out trainingen uitkomst in coronatijd

Tal van online trainingen schreven ze met alle kennis die ze de afgelopen jaren hebben opgedaan. Alles gericht op één doel: geen uitval meer door burn-out. Nu het coronavirus weer oplaait, kunnen ondernemers Evelien Wieringa en Gertie Rijkmans particulieren, zzp’ers en bedrijven op afstand toch helpen om burn-out uit hun leven te houden of te krijgen.

Stress herkennen, rust in je hoofd, angsten, zelfvertrouwen, ontspanning, optimaal werken, omgaan met tegenslagen; de korte trainingen hebben herkenbare en aansprekende thema’s waar veel mensen zich in zullen herkennen.

Niet corona, maar hun ict-achtergrond en de populariteit van e-learning waren voor ondernemers Evelien en Gertie aanleiding om naast coaching en trainingen hun kennis ook te gieten in de online trainingen. “Sommige dingen kun je heel goed zelf leren. Onze e-learning kan echt uitkomst bieden voor iedereen die vastloopt of moeite heeft om te ontspannen en hier graag zelf thuis mee aan de slag wil”, vertelt Evelien, die de online trainingen zo nodig aanvult met persoonlijke coaching. 

Coach burn-out is het bedrijf waarmee de ondernemers mensen met burn-out of stressklachten helpen. Evelien als coach, Gertie achter de schermen. Naast coachsessies en het creëren en verzorgen van trainingen, geeft Evelien ook workshops creatief ontstressen. De workshops worden gehouden in hun nieuwe coachruimte/werkplek in de Kastanjehof in Hardenberg.

Pbop, Platform burn-out preventie, is de zakelijke tak. “We kunnen van waarde zijn voor bedrijven die bewust bezig zijn met de mentale gezondheid in hun bedrijf of die al beginnende burn-out problemen tegenkomen op de werkvloer”, vertelt Evelien. “Voor alle lagen in een bedrijf zijn er specifieke aandachtpunten om te zorgen dat burn-out geen issue wordt in het bedrijf.” Omdat de ondernemer zelf op het randje van een burn-out zat en de worsteling van de zzp’er in zo’n situatie maar al te goed kent, schreef ze een apart plan van aanpak voor zelfstandigen, die zowel bedrijfsmatig als persoonlijk voor een uitdaging staan.

Meer informatie: www.coach-burn-out.nl voor particulieren en www.pbop.nl voor bedrijven.

Evelien Wieringa en Gertie Rijkmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *