Korte uitleg modules

Module "Leer om je eigen valkuilen heen te lopen, leer anders te denken en minder te moeten"

In deze module ga je leren je eigen belemmerende gedachten te identificeren en te vervangen door helpende gedachten. Dit ga je doen door je eigen gedrag en gedachten te analyseren met behulp van 2 modellen het RET-model en het 5G-model.
Je leert dat de situatie zelf niet stress geeft maar je eigen automatische reactie op de situatie.

Het is een pittige module om te volgen, maar het zal je heel veel inzicht geven waar je nu en in de toekomst heel vaak de vruchten van zal plukken. Het resultaat is veel minder stress.

Naar de webshop
Module "Ontwikkel je persoonlijke effectiviteit"

In deze korte module ga je kijken naar in hoeverre jij invloed op je problemen hebt.
Wanneer blijkt dat je geen invloed kunt uitoefenen op de problemen die je ervaart en je je dat goed realiseert, helpt het je er afstand van te nemen. Het zal je helpen minder te piekeren.

Deze module leert je wanneer het loont om energie in een probleem te steken en wanneer je dit beter niet kunt doen.

Naar de webshop
Module "Bepaal zelf je eigen koers. Jij staat aan het roer!"

Het bepalen van je eigen koers, hoe doe je dat?
Er zijn veel dingen die je kunt doen. Probeer uit wat voor jou het beste werkt. Je krijgt in dit blok een aantal algemene tips en wat theorieën over de verschillende mogelijkheden.
Bijvoorbeeld de theorie over 'Locus of control' (denk je zelf invloed uit te kunnen oefenen of ben je een speelbal van de wereld om je heen) en over 'fixed of growth mindset

Naar de webshop
Module "Ontdek jouw sterke punten en leer hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten."

Ontdek jouw sterke punten en leer hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten.
In deze module leer je naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht waar jij goed in bent, waar je niet zo goed tegen kunt (allergie), waar je graag meer van zou willen laten zien (uitdaging) en waarin je soms doorslaat.
Met deze kennis leer je ook naar de ander te kijken. Wat is het dat die collega doet waar je zo geïrriteerd door raakt? Wat is onderliggende kernkwaliteit van die collega waarin hij/zij in jouw ogen is doorgeschoten? Door je te verplaatsen in wat de ander wil overbrengen en wat de ander van jou ziet, leer je beter te communiceren en de positieve kant van de ander en van jezelf te zien.

Naar de webshop
Module "Plan je taken optimaal in. Zo heb je genoeg tijd voor de belangrijke taken. Timemanagement."

Plan je taken optimaal in. Zo heb je genoeg tijd voor de belangrijke taken. Timemanagement.
Deze module module is gericht op het plannen en delegeren van taken. Je leert tools te gebruiken, bijvoorbeeld de Eisenhower-matrix om gestructureerd je taken in te delen.
Voor de taken die je besluit te delegeren krijg je handvatten hoe je kunt delegeren. Wat zijn de valkuilen en de hints en tips.

Naar de webshop

Ben jij klaar om te starten?

Weet je het nog niet zeker?

Bezoek onze contactpagina, we zijn je graag van dienst!