Korte uitleg modules

pbop_veerkracht_v2
Module "Leer goed met tegenslagen om te gaan. Ontwikkel veerkracht"

Iedereen komt tegenslagen in zijn of haar leven tegen. Deze tegenslagen helpen ons vaak ook om te groeien. Soms lukt het je niet om weerstand te bieden aan de tegenslagen en kom je in een neerwaartse spiraal terecht.
Deze module helpt je om je te wapenen tegen tegenslagen. Het helpt je om niet bij de pakken neer te zitten maar positief en met veerkracht te reageren.

Naar de webshop
pbop_positief_v2
Module "Leer positief en optimistisch te zijn en word je stress de baas (selffulfilling prophecy)"

Deze korte module heeft een krachtige impact. Wanneer jij positief en realistisch optimistisch bent, zul je veel eerder bereiken wat je wilt dan wanneer je negatief bent.
Je brein is zo slim dat het uitvoert wat jij wilt. Wil jij dat het lukt om je stress de baas te worden, dan heb je heel veel kans dat het je ook lukt. Denk jij daarentegen: "Dat gaat me niet lukken", dan is de kans heel groot dat het je ook niet lukt.

Naar de webshop
pbop_reddersdriehoek_v2
Module "Krijg weer tijd voor jezelf en help anderen zichzelf te helpen"

Ben jij degene waarbij iedereen voor hulp komt? Vind je dat aan de ene kant fijn maar heb je hierdoor te weinig tijd om je eigen dingen te doen?
In deze module leer je anderen zichzelf te helpen. In plaats van iedereen te redden, word je een helper.
Daarmee worden de anderen positiever omdat ze meer grip krijgen op hun eigen situatie en krijg jij meer tijd voor andere belangrijke dingen zoals ontspannen.
Je leert de reddersdriehoek te gebruiken als tool om jou gedrag en dat van degene die je red om te draaien naar helper.

Naar de webshop

Weet je het nog niet zeker?

Bezoek onze contactpagina, we zijn je graag van dienst!