Over mij

Je hebt de eerste stap naar herstel van jouw burn-out(klachten) al genomen. Daar is moed voor nodig. Dat weet ik uit persoonlijke ervaring.

Het duurde bij mij een aantal jaren voordat ik doorhad waardoor mijn klachten ontstonden en wat ik eraan kon doen. Ja, ik had veel stress. En ik had heel veel hoofdpijn, schouderpijn en was soms emotioneler dan normaliter en nog een heleboel andere vage klachten.
Maar dat dit uitingen van burn-outklachten konden zijn dat was nooit bij me opgekomen. Ik vond mijn werk geweldig, dus burn-out(klachten) dat kon het niet zijn toch? Helaas was het dat wel.

Ik ben er zelf net op tijd achter gekomen. Gelukkig voor mijzelf en voor mijn bedrijf heb ik net voordat ik met burn-out zou thuis komen te zitten hulp gezocht.
Zelf kon ik niemand vinden die mij en mijn bedrijf hielp om de burn-outklachten op te lossen. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik het roer in 2017 volledig omgegooid heb en ben ik gestart met omscholing naar burn-out-coach en het voorkomen van een burn-out.

Evelien Wieringa coach burn-out en coach TOYL