Wat is een workshop 'creatief ontstressen'?

Tijdens de workshop 'Creatief ontstressen' ga je in een hele kleine groep, maximaal 5 deelnemers, op gepaste afstand aan de slag met tekenen of schilderen. Wat jij maar fijn vindt. Je leert nieuwe technieken om jezelf te uiten.

De sessies vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Echt een moment voor jezelf om even weer op te laden en tegelijk jezelf beter te leren kennen.

Gedurende de sessie is er ruimte voor een stukje persoonlijke aandacht voor iedereen. Je krijgt na afloop van de sessie - wanneer je dat op prijs stelt - opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Workshop Creatief ontstressen Evelien Wieringa tekentafel
Hoe lang duurt een workshop?

Een sessie duurt 2 uur. In deze 2 uur ga je rustig aan de slag met jezelf. Door te tekenen of te schilderen leer je je eigen stress op een andere manier te herkennen en erkennen.

Moet ik kunnen tekenen of schilderen?

Nee hoor. Iedereen kan meedoen. Het gaat erom dat je op een andere manier naar je stress kijkt en dit niet in woorden uit maar in vormen, kleuren, lijnen of wat maar bij jou past. Op deze manier kun je tot verhelderende inzichten komen. Ik help je bij dit proces. Dit zal voor iedereen een ander proces zijn en elk proces is goed omdat het jouw proces is. Het is tegelijk een moment van ontspanning en gezelligheid.

Workshop Creatief ontstressen Evelien Wieringa potloden
Hoeveel sessies zijn er?

Je kunt je inschrijven voor een sessie. Mocht je meerdere sessie willen volgen, kan dat uiteraard: bekijk de kalender voor de geplande sessies.

Wat zijn de kosten voor een workshop 'Creatief ontstressen'?

Een sessie kost € 24,95.

Wat krijg je bij iedere workshop?

Je hoeft zelf niets mee te nemen. Alles wordt verzorgd.

  • Je krijgt papier om op te werken.
  • Je hebt de beschikking over verf, kwasten, potloden etc. om creatief mee aan de slag te gaan.
  • Je werkt op een ezel of op tafel, maar net wat je fijn vindt.
  • Er staat koffie of thee klaar.

Je mag zelf kiezen of je met de opdracht van het thema van die dag aan de slag gaat of dat je zelf besluit wat je gaat doen.

Workshop Creatief ontstressen Evelien Wieringa

Geplande workshops

  • Geen workshops